top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTennisclub Pajottenland

Interclub 2021

Beste tennisvrienden,


Het is intussen tijd om de ploegen voor de jaarlijkse interclubkampioenschappen in te schrijven. Hoewel de interclubs (onder voorbehoud van goedkeuring) pas in april beginnen, moeten de inschrijvingen al begin februari binnen zijn bij Tennis Vlaanderen.

Om zeker op tijd te zijn, sluiten wij onze inschrijvingen af op 31 januari 2021. Gelieve dus zo snel mogelijk in te schrijven! Transfers (voor leden van een andere club die dit jaar bij TCP willen interclubben in plaats van de club waar ze vorig jaar hadden gespeeld) moeten echter al op 15 januari op het secretariaat van Tennis Vlaanderen toekomen, maar aangezien er vorig jaar geen interclub was zal dit wellicht niet nodig zijn. Richtlijnen voor transfers vind je hier.


Hoe kan je inschrijven

  1. Als ploeg: geef de namen van alle spelers door. Duid ook onmiddellijk de kapitein aan die we kunnen contacteren.

  2. Als individu geef je gewoon aan in welke reeks je liefst zou spelen.

Je kan jezelf of je ploeg inschrijven via e-mail bij Jan De Saedeleer, interclubverantwoordelijke (jan.desaedeleer@gmail.com), tegen uiterlijk 31 januari 2021!


Welke reeksen zijn mogelijk?

  • Jeugd: Bij de jeugd wordt met twee spelers gespeeld. Van zodra we drie spelers hebben kunnen we een ploeg vormen. Categorieën zijn te vinden op de website van Tennis Vlaanderen. Nieuw dit jaar is de U9-reeks. De jongsten tot U11 spelen op zaterdagvoormiddag en vanaf U13 wordt op woensdagnamiddag gespeeld. De meisjes U17 spelen op zondagvoormiddag en de jongens U17 op zaterdagvoormiddag. Ouders zullen zelf moeten zorgen dat de spelers op tijd op de plaats van de ontmoeting geraken (dit kan is beperkt tot de provincie Vlaams-Brabant).


  • Volwassenen: Bij de volwassen wordt er tal van verschillende reeksen gespeeld die terug te vinden zijn op de website van Tennis Vlaanderen. De gewone Damesreeksen (1 t/m 7, op zaterdagnamiddag) en de leeftijdscategorieën (Dames 25, 35, 45, 55; op zondagnamiddag). Voor de heren: de gewone Heren (1 t/m 8) en de leeftijdscategorieën (Heren 25, 35, 45, 55, 60, 65, 70). Meer info op de website van Tennis Vlaanderen. In alle reeksen wordt met 4 spelers gespeeld. We willen minstens 6 inschrijvingen ontvangen alvorens een team op te stellen. Tenslotte is er ook nog de dubbelinterclub met leeftijdscategorieën: Dubbel Heren 60, Dubbel Dames 50 en Dubbel Gemengd 50/60. De tijdstippen waarop de wedstrijden gespeeld zijn al bekendgemaakt (maar nog niet de data). Laat mij weten of je hierin geïnteresseerd ben dan bezorg ik je deze tijdstippen.

De data van speeldagen zijn nog niet bekend. Dit wordt doorgaans pas in maart vastgelegd.


Indien jullie verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page