Terreinreservatie

Het oude, vertrouwde reservatieboek aan de chalet is al even niet meer. Een terrein reserveren kan enkel nog via de website van Tennis Vlaanderen.

Reserveren kan :

op de pc in de chalet
via je pc of tablet thuis
met je smartphone
Op deze site kun je op de homepage doorklikken naar de VTV-site. Je komt dan rechtstreeks in de reservatiemodule terecht. Vul je TennisVlaanderen-lidnummer en je wachtwoord in en je kunt meteen reserveren.

Online reserveren biedt heel wat voordelen, maar er zijn ook enkele zaken die je aandacht verdienen:

  1. Je kan pas reserveren als je lid bent van TCP voor het nieuwe zomerseizoen.  Tijdig inschrijven is dus de boodschap.  Het is simpelweg niet meer mogelijk om te reserveren als je geen lid bent.
  2. Je hebt je TennisVlaanderen-nummer nodig om in te loggen.  Oude leden hebben dit al en kunnen het ook terugvinden op de site van de TennisVlaanderen.  Nieuwe leden krijgen het nummer bij inschrijving.
  3. Elk lid kan maximaal twee keer een terrein reserveren tijdens de “spitsuren” (tussen 19 en 22 uur op weekdagen), waarvan max. 1 uur op dezelfde dag. In totaal kun je op 3 weken tijd in totaal 5 uur reserveren.
  4. Je krijgt een bevestigingsmail van je reservatie (mailadres kan door iedereen zelf aangepast worden via persoonlijke gegevens op de TennisVlaanderen-website)
  5. Je kan een gast inviteren door “GAST” in te typen in het vak van de speler die je wenst uit te nodigen.

Een beknopte handleiding vind je op de site van Tennis Vlaanderen.

Of klik meteen op terreinreservatie om een veld te boeken.