Info interclub 2018

U vindt hieronder allerlei handige info over interclub 2018.

  • speeldagen
  • Inschrijfprocedure
  • reeksen

Om zeker op tijd te zijn, sluiten wij onze inschrijvingen af op 31 januari 2018. Gelieve dus zo snel mogelijk in te schrijven! 
Transfers (voor leden van een andere club die dit jaar bij TCP willen interclubben) moeten echter al op 15 januari op het secretariaat van Tennis Vlaanderen toekomen. Richtlijnen voor transfers vind je hier.

Hoe kan je inschrijven?

  1. Als ploeg: geef de namen van alle spelers door. Duid ook onmiddellijk de kapitein aan die we kunnen contacteren.
  2. Als individu geef je gewoon aan in welke reeks je liefst zou spelen.

Je kan jezelf of je ploeg inschrijven via e-mail bij Jan De Saedeleer, interclubverantwoordelijke (jan.desaedeleer@gmail.com) of bij Christophe Schillebeeckx (christophe.schillebeeckx@gmail.com), tegen uiterlijk 31 januari!

Welke reeksen zijn mogelijk?

Jeugd: Bij de jeugd wordt met twee spelers gespeeld. Van zodra we drie spelers hebben kunnen we een ploeg vormen. Categorieën zijn te vinden op de website van Tennis Vlaanderen.

De jongsten tot U11 spelen doorgaans op zaterdag en vanaf U13 wordt op woensdag gespeeld.

Volwassenen: Bij de Dames en Heren hebben we de reeksen: de gewone Damesreeksen (1 t/m 7, op zaterdagnamiddag) en de nieuwe leeftijdscategorieën (Dames 25, 35, 45, 55; op zondagnamiddag). Voor de heren: de gewone Heren (1 t/m 8) en de leeftijdscategorieën (Heren 35, 45, 55, 60, 65, 70). Meer info op de website van Tennis Vlaanderen.

Bij de Heren kan met 4 of met 6 spelers gespeeld worden. In alle andere reeksen met 4. We willen minstens 6 (8 bij de heren) inschrijvingen ontvangen alvorens een team op te stellen.

Tenslotte is er ook nog de dubbelinterclub met leeftijdscategorieën: Dubbel Heren 60, Dubbel Dames 50 en Dubbel Gemengd 50/60.

Er is dit jaar ook een nieuwigheid nl. dubbelinterclub vanaf +25 waarvan de wedstrijden in eind augustus-begin september gespeeld worden tegen lokale clubs.  De inschrijvingen daarvoor dienen echter pas in juni te gebeuren.

De tijdstippen waarop de wedstrijden gespeeld worden zijn nog niet officieel bekendgemaakt, maar doorgaans veranderen die niet elk jaar.  Een overzicht van vorig jaar vind je hier:  Overzicht: speeldagen

Indien jullie verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.